Video: Mijn eerste body en fit shop bestelling

De body en fit shop is tegenwoordig dé rage onder de fitgirls. In de webwinkel verkopen ze massa’s aan producten met eiwitten, gunstige voedingswaarde, voedingssupplementen,… Ik twijfelde al lang om zelf eens een bestelling te maken, maar om de één of andere reden durfde ik niet. Onlangs dacht ik gewoon “Doe het toch gewoon Melissa” en dat deed ik dan ook. Wil je graag weten wat ik gekocht heb? Kijk dan zeker even naar deze video.

Willen jullie graag weten wat ik van de producten die ik kocht vond? Laat het me zeker weten! En dan schrijf ik nog een artikeltje erover.

 

Maar wat voor nu veel belangrijker is: Wil je zelf graag ook eens een bestelling bij de body en fit shop doen, maar heb je de kans nog niet gewaagd? Of ben je net een trouwe klant en wil je genieten van een korting? Haast je dan vandaag nog naar hun site! Want omdat ze hun site volledig vernieuwd hebben, krijg je maar liefst 15% korting op hun VOLLEDIGE gamma! Je moet er wel snel bij zijn want de actie loopt maar tot vandaag! Het enige wat je moet doen is bij de kortingscode “BRANDNEW” invullen, en de korting gaat er vanzelf af. Maar dus, niet twijfelen, en bestellen maar!

https://www.bodyenfitshop.nl/

Liefs, Melissa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: