WINACTIE

Ik heb leuk nieuws. Voor jou, voor mij. Ik mag namelijk samen met 3 van jullie een gratis laten bodyscan doen bij herbalife. Bovendien krijg je een gratis proefpakket ter waarde van 15 euro. Wil je dus wel eens graag weten hoeveel jouw vetpercentage nu juist is? En hoe je dit best kan verbeteren? Wil je graag meer weten over herbalife zelf? Of wil je gewoon samen met mij een leuk moment beleven?

Doe dan zeker mee aan de winactie!

Het enige wat je hoeft te doen is op deze deze postΒ reageren met een leuke smilie (because: just take a smile!) en een artikel van mijn blog delen. Je mag zelf kiezen welk artikel en dit mag op zowel op instagram als op facebook. Vergeet mij niet te taggen in jouw deelpost, zodat ik weet dat je meedoet aan de winactie.

En dan trek ik vrijdag een winnaar uit de deelnemers!

Ik kijk er alvast naar uit.

Liefs,
Melissa

Winactie omslag.jpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: