3 quotes die er bonk opzitten

Life is like riding a bicycle: to keep your balance, you must keep moving.

Dit vind ik echt één van de prachtigste quotes ooit. Er zit zo’n kern van waarheid in. Ook al is het leven moeilijk, je moet gewoon blijven gaan. Anders kom je uit balans, verlies je het evenwicht in je leven en ga je juist nog harder vallen. Probeer de wind dus te doorstaan, zorg dat je niet omwaait. Zelfs als het stormt. Switch eventueel even naar een driewieler, fiets wat trager of fiets op een tandem. Zolang je maar niet stopt met fietsen.

quote-1

Don’t wait for the perfect moment. Take the moment and make it perfect.

Dit is ook zo waar. Mensen leven tegenwoordig steeds meer om gelukkig te worden, om een perfect leven te hebben. Maar ze zijn er vaak zo naar op zoek, dat ze de perfectie juist missen. Want geloof me, die perfectie zit niet in rijkdom, je baan of in iets waar je lang en hard voor moet werken. Tuurlijk haal je daar ook wel geluk uit, maar volgens mij loop je dan wel het leven een beetje voorbij. Kleine dingen kunnen je even gelukkig maken. Leef dus in het moment. En ook al vind je het op dat moment niet aangenaam, zorg er dan voor dat het aangenaam wordt. Door te zeuren en te klagen worden de dingen er heus niet beter op. Verre van. Hoe wil je zelf het liefste terugkijken naar die stomme regenbui onderweg naar huis? Als een verpester van alles? Of als een kans om te dansen in de regen en te springen in de plassen? Geluk maak je voor een groot deel zelf. Daar ben ik zeker van overtuigd.Quote 2.jpg

Life always offers you a second chance. It’s called tomorrow.

Deze quote hangt al een hele tijd op in mijn kamer en doet me er vaak genoeg aan denken dat ik elk moment een tweede kans kan nemen. Is mijn dagje niet goed gelopen? Heb ik de laatste tijd niet genoeg voor school gewerkt? Heb ik te veel gesnoept? Wat het ook is, morgen is er weer een dag. En die dag hoeft niet hetzelfde te zijn als de vorige. Elke nieuwe dag zit weer boordevol nieuwe momenten. Momenten om met volle teugen van te genieten… Blijf dus niet hangen in de negativiteit, maar neem een nieuwe kans. Hoe vaak je die ook nodig hebt 🙂

Quote 3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: