Zo ben ik #1: 3-dagen vlog

Al een tijdje ben ik aan het nadenken over hoe ik mijn blog net dat ietsje persoonlijker kan maken. Ik vind het zelf altijd leuk om meer te weten te komen over de mensen achter de artikels die ik lees.

Zo kwam ik uiteindelijk bij de idee om elke zondag een klein stukje uit mijn leven en/of mijn persoonlijkheid te laten zien. Dit kan zijn door middel van een artikel, een video, een rijmpje, muziek die voor mij belangrijk is,… Elke week weer iets nieuws. Als titel voor deze zondagen heb ik gekozen voor “Zo ben ik zondag“, omdat je me hopelijk via deze artikels een beetje beter leert kennen.

Niet dat ik mezelf een geweldige persoon vind of zo, zeker niet. Maar ik dacht dat jullie het misschien wel fijn zouden vinden om te weten wie nu juist de artikels schrijft die jij misschien leest.

Deze week start ik meteen met een video, iets wat ik zelf heel spannend vind. De video is niet spectaculair, grappig, spannend of wat dan ook. Enkel gewoon 3 eerlijke daagjes uit mijn leven. Zodat je eens kan zien hoe mijn dagen eruit zien.

Hopelijk vind je het fijn. Laat me vooral zeker weten wat je ervan vindt!

p.s.: Sorry voor de hele slechte kwaliteit van de video. Op mijn kerst- en nieuwjaarslijstje staat stipt op nummer 1 een nieuwe (vlog)camera, waarmee ik hopelijk in de toekomst betere beelden kan maken. Hopelijk stoor je je toch niet te veel aan het kwaliteitstekort.

Liefs,
Melissa

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: