Zo ben ik #2: Sinterklaas kwam langs

Dat ik een heel braaf meisje ben, dat valt niet meer te ontkennen nu. (Kuch kuch, dikke vette knipoog). Maar toch lijk ik echt wel een heel braaf meisje te zijn… En weet je waaruit ik dat besluit? Uit het feit dat Sinterklaas elk jaar weer langskomt bij mij thuis, niet alleen voor mij, maar ook voor al mijn universiteitsvrienden en –vriendinnetjes. Ja hoor, elk jaar weer staat mijn huis vol met zakjes lekkers voor mijn vrienden.

Zelfs dit jaar, wanneer mijn aantal vrienden niet meer te tellen was op 4 handen, kwam hij langs voor iedereen. Doordat ik studies combineer en dus in verschillende jaren zit, moest hij langskomen voor maar liefst 37 man. En dat deed hij.

37 zakjes vol lekkers. Bij sommigen stak er nog een leuke brief bij, bij anderen een leuke film, bij andere leuke stempeltjes. Ze werden één voor één verwend. En dat is dus waar ik zo dankbaar voor ben. Voor Sinterklaas die niet alleen mij bedankt, maar ook mijn vrienden. Want het is uiteraard dankzij hen dat ik zo’n lief en braaf meisje ben…

Dus Sinterklaas, doe dit zeker verder. Zij vinden het leuk, ik vind het leuk, iedereen vindt het leuk. Zij maken wie ik ben, zij zorgen voor mij. Dus bedankt Sinterklaas, om ook voor hen te zorgen.

Liefs, Melissa

zo-ben-ik-2-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: