Zo ben ik #8: vijf dingen die je nog niet over me wist

Wat je nog niet over me wist 01

Ik heb alle verschillende kleuren haren gehad

En dat zonder elke keer mijn haar te moeten kleuren. Ik ben namelijk geboren met pikzwart haar, daarna als kind blond geweest tot een jaar of tien en toen langzaam overgegaan naar bruin haar, wat ik nu nog altijd heb. In die overgangsperiode had ik trouwens heel mooie mesjes blond met bruin, iets wat ik nu echt ontzettend mooi vind. Jammer dat ik daar toen nog niet zoveel besef bij had.

 

Ik kijk soms films wel twintig keer opnieuw

Ik ben een echte filmliefhebber. Ook cinema-uitstapjes vind ik echt te gek. Wist je trouwens dat ik soms 2 keer dezelfde films in de cinemazaal ga zien? Gewoon omdat ik het een goede film vind en dat oprecht graag doe? Ooit deed ik het zelfs 3 keer. Los erover, maar shhht. Dat hoeft niemand (buiten jullie) te weten… De films die ik echt goed vind, koop ik op dvd en bekijk de jaren nadien vaak opnieuw. Ik ken vaak volledige zinnen van de personages vanbuiten en ken elke scene van voor naar achter en weer terug. De meeste mensen vinden het vaak saai om films zo vaak te bekijken, maar als ik gefascineerd ben door een verhaal, vind ik het heerlijk om daar keer op keer weer in meegesleept te worden. Dan voel ik me even in een andere wereld. Een wereld die ik elke keer weer beter leer begrijpen. Heerlijk.

Wat je nog niet over me wist 17.JPG

Mijn broer en zus zijn 8 en 12 jaar jonger dan ik

Ik ben de oudste thuis. En als ik zeg oudste, mag je dit best letterlijk nemen, haha. Mijn broer is op dit moment 14 jaar, mijn zusje 9 jaar. Ikzelf ben er bijna 23. Dat verschil kan dus wel tellen.

Ik heb nog nooit een serieuze relatie gehad

Even getwijfeld of ik deze ertussen zou zetten of niet. Maar eerlijk is eerlijk. Ik heb nog nooit een langdurige relatie gehad vanaf mijn 13 jaar. Waarom ik 13 jaar zeg? Omdat ik daarvoor 3 jaar lang een relatie had met een jongen, maar echt tellen doet dat natuurlijk niet. Dat is kinderliefde. Al wil ik daar ook weer niet mee zeggen dat dat minder telt… Maar dus, mijn kussen met een jongen, die kun je op 1 hand tellen. Of dat positief is of niet? Wel, dat laat ik aan jou over.

 

Als kind wilde ik altijd dierenarts of dierenverzorger worden

En zie mij nu. Haha. Ik ben of word alles behalve dat. Arts nog wel, dat is toch al iets. Maar als kind was ik echt dol op dieren. Ik wilde elk mogelijk huisdier dat je je kon bedenken, bedacht samen met mij nicht heuse plannen voor onze toekomst met tuinplannen vol dierenhokken en lijsten met dierennamen en speelden urenlang op zootycoon. Als je mij niet één van die dingen zag doen, was ik vast bij de paarden in de buurt om hen te verzorgen of was ik naar de manege voor een rijles. Of naar de dansschool. Dat ook… haha.

 

Wist jij al één van deze dingen over mij? Of val jij juist totaal uit de lucht? En zijn er dingen die ik ook over jou moet weten? 🙂

Liefs,
Melissa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: