Suprise suprise

Ik ben ervan overtuigd dat elke mens bijzonder is en dat elke mens op zijn manier iets positiefs brengt in het leven. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat we aan elkaar soms eens laten zien hoe graag we elkaar zien en om te benadrukken wat jij net zo goed vindt aan een persoon.

Denk jij bij het lezen hiervan nu meteen aan iemand specifiek die het zelf eens verdient om in de bloemetjes gezet te worden, maar heb je hier de middelen/ mogelijkheden niet toe, of kan je wel wat hulp gebruiken: laat het mij weten!

Heb je een vriendin die zichzelf te veel wegcijfert, maar zelf eens in de bloemetjes gezet mag worden? Een papa die altijd voor je klaarstaat of een oma die nog een grote wens heeft? Is er iemand jarig en wil je die persoon verrassen of heeft je dochter altijd al gedroomd van een make-over en fotoshoot?

Stuur jouw creatiefste idee en waarom die persoon het verdient naar me door en zeg me hoe ik mijn steentje daar in kan bijdragen. En wie weet, werken we samen wel een heel leuk suprise-projectje uit.

Want: Iedereen verdient het om eens in de bloemetjes gezet te worden. En ik help daar graag bij!

 

Liefs, Melissa

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: